Succés
Societat Successos 26/04/2023

Detenen una parella per robar a una al·lota a través de submissió química

Varen agafar-li el mòbil quan estava inconscient i li varen deixar el compte a zero

ARA Balears
1 min
Una de les detingudes pel robatori

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una parella, un home de 22 anys i una dona de 21, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència, contra la salut pública i lesions, per haver subministrat una substància estupefaent en la beguda d'una al·lota per robar-li. Segons ha informat la Policia, varen agafar-li el mòbil quan estava inconscient, feren diverses operacions bancàries a través d'internet i li deixaren el compte a zero.

La investigació va començar després que la jove denunciàs que a finals de gener va anar a ca una amiga seva, on també es trobava la parella acusada, i que després de beure es va despertar al dia següent en mal estat i atordida. La víctima va comprovar que havien utilitzat el seu mòbil quan estava inconscient. A més, va acudir a un centre mèdic on es va detectar droga en el seu organisme, que li va provocar la pèrdua de consciència en el moment dels fets.

Arran de la investigació iniciada, la Policia va poder localitzar l'home el passat 9 d'abril, durant una intervenció policial en què va ser detingut i posat a disposició judicial, i es decretà presó provisional. I aquest dimecres, els agents han localitzat i detingut la dona, que el desembre també va ser detinguda com a presumpta autora d'un altre robatori amb violència per mitjà de submissió química.

stats