Societat Successos 27/09/2024

Detingut per maltractament a la seva parella i incendiar la casa dels seus familiars

L'home es va resistir en tot moment i va forcejar amb un dels agents empenyent-lo perquè caigués pel buit de l'escala, sense aconseguir-ho

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional a Palma ha detingut un home de 28 anys per maltractaments a la seva parella i incendiar la casa dels familiars d'ella. La Unitat de Família i Dona (Ufam) de la Policia Nacional feia seguiment del cas perquè, abans de l'incendi, la dona ja havia denunciat l'home per amenaces i agressions, i el cos armat feia gestions per localitzar el presumpte autor, que es trobava en parador desconegut.

Dies després que la investigació es posàs en marxa, el 24 de setembre de matinada, es va produir un incendi al portal de l'habitatge d'uns familiars de la víctima. Diversos parents i veïns van haver de ser assistits per inhalació de fum. El foc es va extingir sense que es produïssin més danys, més enllà de la crema de papers, roba i estris personals.

Arran d'això, un familiar de la víctima va interposar una denúncia per aquests fets, indicant que el denunciat l'havia amenaçat de calar-li foc. Els investigadors van intensificar la recerca i van esbrinar que estava ocult al domicili d'un parent.

Agents del Grup d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional es van dirigir al domicili per arrestar-lo. En veure'ls, l'home va intentar fugir botant per les teulades i travessant pels patis de diferents habitatges del carrer d'Aragó. Els policies van anar darrere seu i el van acabar detenint. L'home es va resistir en tot moment i va forcejar amb un dels agents empenyent-lo perquè caigués pel buit de l'escala, sense aconseguir-ho. De fet, durant la brega, tots dos van caure a l'altre extrem de l'escala on finalment l'agressor va ser reduït.

Els agents el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, violació de domicili, incendi i atemptat contra l'autoritat.

stats