Successos

Presó per a un home a Palma per violar i deixar embarassada la seva fillastra de deu anys

La investigació es va iniciar en acudir la mare amb la filla a un centre hospitalari en trobar-se malament

Agents de la UFAM de la Policia Nacional de Màlaga.
ARA Balears
16/10/2024
1 min

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home per presumptament violar i deixar embarassada una nina de deu anys, filla de la seva parella, i que sovint quedava a càrrec seu. Segons ha informat la Direcció Superior de Policia, la investigació es va iniciar en acudir la mare amb la nina a un centre hospitalari perquè es trobava malament. El jutge de guàrdia ha decretat aquest dimecres horabaixa l'ingrés del sospitós a presó.

Una vegada la víctima va ser ingressada a l'hospital, els metges van detectar lesions que podrien correspondre's a una agressió sexual. A més, els facultatius van comprovar que la nina estava embarassada de diverses setmanes, per la qual cosa van activar el protocol per a aquests casos i ho comunicaren immediatament a l'autoritat judicial.

La Unitat de Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional va obrir una investigació per esclarir els fets, incloent-hi declaracions a testimonis. Els agents varen descobrir que la nina es quedava a càrrec d'un home que resulta ser la parella sentimental de la mare de la víctima, mentre aquesta treballava. Les perquisicions realitzades varen establir que l'home suposadament havia agredit sexualment la menor sovint.

A conseqüència de les relacions, la menor va quedar embarassada i sofria diverses molèsties i dolors, fins que va ser acompanyada al metge per la mare. Ella no sabia realment què havia ocorregut fins que va ser informada d'això, després va denunciar l'home.

Dilluns passat els agents van arrestar l'home com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. Una vegada tramitades les diligències el detingut ha passat a disposició judicial.

stats