Violència masclista
Societat Successos 19/09/2024

Investiguen una triple agressió sexual a Menorca a una jove de 19 anys

Ajudada pel personal de l'hotel on s'allotjava, la víctima, una turista britànica, va denunciar els fets en arribar a l'establiment, on va arribar en un "estat lamentable"

ARA Balears
1 min
Es mercadal.

PalmaLa Guàrdia Civil investiga tres agressions sexuals a una jove de 19 anys que varen tenir lloc la mateixa nit a l'Arenal d'en Castell (es Mercadal). Els fets varen tenir lloc la matinada del 13 de setembre. Ajudada pel personal de l'hotel on s'allotjava, la víctima, una turista britànica, va denunciar els fets en arribar a l'establiment, on va arribar en un "estat lamentable".

Segons les primeres investigacions, la turista va estar de festa en un local de copes amb un altre turista que s'allotjava al mateix hotel. Pel que sembla, aquest l'hauria agredit al local. Posteriorment i, en principi, sense haver-hi relació aparent, dos homes més haurien abusat també d'ella. Aquest extrem encara s'està investigant per si pogués ser una violació grupal.

Un agent de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil va detenir el turista i va identificar els altres dos homes. El turista va passar a disposició judicial i ara està en llibertat amb càrrecs.

stats