Trinitarios baby
Societat Successos 19/09/2024

Membres d'una banda juvenil apunyalen un menor en un autobús a Palma

La Policia Nacional ha detingut dos menors i l'autor material de la punyalada, major d'edat

ARA Balears
1 min
Dues agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional a Palma ha detingut tres membres de la banda juvenil Trinitarios baby per apunyalar un menor a l'interior d'un autobús a Palma. Els fets es remunten a finals de maig quan un menor es trobava a bord d'un autobús de Palma amb la seva parella i, en un moment donat, va pujar a bord el líder d'una banda juvenil de caràcter violent que, després de veure la víctima, va iniciar un enfrontament verbal i el va empentejar sense arribar a més.

El membre de la banda va telefonar a dos integrants del grup que, uns minuts més tard, quan l'autobús va fer una parada, van aprofitar per pujar-hi. Un cop dins va començar una discussió amb la víctima, que va rebre una plantofada per part d'un d'ells. Un altre jove de la banda va aprofitar la confusió per apunyalar amb un ganivet la cama esquerra de la víctima, cosa que li va causar una ferida incís tallant que va requerir hospitalització.

La Policia ha aconseguit detenir dos dels implicats, dos menors, que van ser posats a disposició de la fiscalia de menors i ingressats en un centre de menors. La investigació va continuar amb la finalitat de localitzar l'autor material de la punyalada, major d'edat, i que va ser detingut aquest dimecres.

L'agressió es va produir com a resposta a un enfrontament que van tenir en el passat els implicats.

stats