Successos
Societat Successos 03/09/2022

Mor un submarinista al port d'Eivissa

L'home, de 42 anys, ha perdut la vida després de sofrir un col·lapse a vint metres de profunditat i sortir de l'aigua manifestant que es trobava malament

ARA Balears
1 min
Imatge de recurs d'una ambulància del SAMU 061.

PalmaUn submarinista de 42 anys, resident a Eivissa, ha mort aquest dissabte de matinada després de sofrir un col·lapse bussejant amb dos amics a l'illa Esponja, a prop del port d'Eivissa. L'home va sofrir una crisi quan era a vint metres de profunditat, va ascendir de manera urgent i va manifestar que es trobava malament. Tot seguit, va caure inconscient.

Segons ha informat el SAMU 061, el succés va tenir lloc entorn de les 23.25 h d'aquest divendres. Després que la central de coordinació del 061 rebés l'avís d'un accident de busseig, el SAMU va enviar fins al lloc dels fets una unitat de suport vital avançat i una unitat de suport vital bàsic.

Els efectius del SAMU 061 varen estar més d'una hora practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) avançades sobre el bussejador, el qual, malgrat tot, va acabar morint. També s'hi varen desplaçar agents del GEAS i de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil.

stats