Successos

La Policia dona per morta Agostina Rubini, desapareguda a Palma fa dues setmanes

Els investigadors cerquen el cos de la jove de 24 anys a Son Reus i creuen que la seva mort va ser accidental

El cartell per trobar Agostina Rubini, desapareguda a Palma.
ARA Balears
14/10/2024
1 min

PalmaEls investigadors de la Policia Nacional donen per morta Agostina Rubini, la jove argentina desapareguda el passat 2 d'octubre a Palma, i apunten a la possibilitat d'una mort accidental. Després de denunciar-se la desaparició de la jove la nit del 2 octubre, el grup d'Homicidis de la Policia Nacional va obrir-ne una investigació i, després de les perquisicions i rastrejar els darrers moviments de la jove, la principal hipòtesi, a l'espera de més diligències, apuntaria a una defunció accidental.

Els investigadors descarten d'aquesta manera la participació de terceres persones en la mort de la jove. Fonts pròximes han assenyalat que la recerca se centra ara en la incineradora de Son Reus, on se li va perdre la pista.

Cal recordar que els amics i familiars de Rubini van posar la denúncia per la desaparició després de passar el vespre en una coneguda zona d'oci nocturn de Palma. Els testimonis recollits tant per la part dels seus familiars, com els dels amics i coneguts que eren amb ella hores abans de la desaparició apuntaven al fet que tot estava bé, que era un dia "normal" en el dia a dia de la jove i no s'explicaven què podia haver passat. Amb tot, es va descartar tant la participació de terceres persones com la desaparició voluntària, fet que deixa la mort accidental com la hipòtesi amb la qual els agents estan treballant a hores d'ara.

Una setmana després de la desaparició de la jove, poc més de mig centenar de persones es van concentrar a la plaça d'Espanya de Palma per demanar ajuda i exigir el retorn de la jove de 24 anys.

stats