Successos
Societat Successos 07/11/2023

Presó provisional per a un home que en va agredir un altre amb un ganivet a Palma

Els fets varen tenir lloc al barri de Son Gotleu i la víctima va haver de ser traslladada a l'hospital

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un home, de 28 anys, per agredir un altre home amb un ganivet de grans dimensions. Segons ha recollit Europa Press, els fets varen tenir lloc al barri de Son Gotleu el passat 17 d'octubre al voltant de les 20.30 h, quan un home passejava per la zona. Un altre home se li va acostar i li va preguntar: "De quin país ets?". En respondre, l'altre home va començar a pegar-li, fins que se'l va endur a prop d'un local. Mentre l'agredia, de l'establiment va sortir una altra persona amb un ganivet gran i va començar a ferir la víctima a la cara i al braç. El deixaren malferit i se n'anaren.

Fins al lloc dels fets s'hi varen desplaçar diverses patrulles de la Policia Nacional i Local, que varen assistir la víctima, que presentava lesions greus, sobretot a la cara i al nas. L'home va ser traslladat en ambulància fins a un hospital.

Els agents es varen fer càrrec de la investigació, arran de la qual varen aconseguir identificar l'home que duia el ganivet i que va agredir la víctima. Així, el varen detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions, sense descartar noves detencions sobre els fets ocorreguts. El detingut, que ja tenia al seu expedient diverses detencions, algunes de les quals per delictes violents, va passar a disposició judicial, on se li va decretar presó provisional.

stats