Artur Martínez: “Sé que poca gent va entendre que tanqués el Capritx en el moment més àlgid del meu restaurant”
Suplements |
15/07/2024
Cesk Freixas: "He fet 2.000 actuacions, però ara necessito renunciar-hi per poder viure amb els fills i la meva parella els caps de setmana"
Suplements |
15/07/2024
![](https://static1.ara.cat/ara/public/file/2021/0105/07/monica-planas-callol-19f7bc1.png)
Rius
Suplements |
12/07/2024
![](https://static1.ara.cat/ara/public/file/2021/0121/16/jaume-pons-alorda-3b3bca9.png)
100 anys de Coll, el geni del còmic català quasi impossible de trobar a les llibreries
Suplements |
12/07/2024
Reconstrueixen en 3D el genoma d'un mamut llanut de 52.000 anys: tornaran a trepitjar Sibèria?
Suplements |
12/07/2024
La cocteleria Boadas estrena terrassa d'estiu amb plats del restaurant Suculent
Suplements |
12/07/2024
El festival de música on es poden tastar plats de restaurants que sumen sis estrelles Michelin
Suplements |
12/07/2024
La Xicra de Palafrugell: les dones que mantenen un plat de nom únic, el 'catxoflino'
Suplements |
11/07/2024
És real la 'síndrome de la germana gran'?
Suplements |
11/07/2024