Recepta
Suplements14/09/2022
Albergínia farcida de formatge de cabra i oli de romaní
El cuiner Salvador Brugués explica com preparar uns entrants creatius i fàcils de fer a casa
Ingredients per a 4 persones
- 1 albergínia
- 200 g de formatge de cabra de rul·lo
- Oli d’oliva extra verge
Cargando
No hay anuncios
Per a l’oli de romaní
- Romaní fresc
- 50 ml dli d’oliva extra verge
- Sal i pebre
Cargando
No hay anuncios
Elaboració
- Per començar, lamineu l’albergínia, prèviament rentada. Retireu-ne també el barret. Cada làmina hauria de tenir mig centímetre, aproximadament.
- Per fer perdre l’acidesa a l'albergínia saleu les làmines perquè suïn (trauran petites gotes d’aigua).
- Mentre deixeu que l’albergínia suï, prepareu l’oli de romaní.
- Piqueu les fulles del romaní a trossets petits.
- Un cop fet, col·loqueu-les dins d’un got que tindreu ple d’oli d’oliva extra verge. Poseu-hi també sal i pebre.
- Passats uns minuts, en què l’albergínia ja haurà extret l’acidesa, daureu les làmines en una paella amb oli d’oliva extra verge a foc mitjà. Cada una de les làmines ha de quedar daurada de les dues bandes.
- Un cop daurades, retireu-les amb l’ajut d’unes pinces de cuina. Deixeu-les refredar uns segons abans de farcir-les.
- Agafeu una làmina de formatge de cabra, col·loqueu-la al mig de la làmina i tot seguit tanqueu-la banda i banda.
- El toc final perquè es fongui el formatge de cabra de l’interior dels farcells que haureu anat preparant és posar-los en una paella per anar al forn i enfornar-los un minut a 180°.
- Un cop fora del forn, emplateu-los, amaniu-los amb l’oli de romaní i amb unes branquetes de romaní per sobre. I ja estarà.
Cargando
No hay anuncios
Bon profit!