El mojito i el Cosmopolitan, preparats per beure, que tots voldríem que ens regalessin
Els cuiners del restaurant Disfrutar posen a la venda, a restauració i també al Club del Gurmet del supermercat El Corte Inglés, còctels preparats a punt per beure
Els cuiners del restaurant Disfrutar, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, acaben de treure al mercat dotze còctels preparats per beure, que han posat a la venda al Club del Gurmet del supermercat El Corte Inglés, i han distribuït també a restauració, de la mà de l’empresa del cuiner Alain Guiard, anomenada Gourmand&Guiard. “El projecte va començar durant la pandèmia, com també vam fer amb els snacks més coneguts del Disfrutar, que es podien comprar a través de la pàgina web del restaurant”, recorda Oriol Castro. La iniciativa va quedar aturada, però ara l’han recuperat amb l’objectiu de difondre entre restaurants i particulars els còctels que es preparen en pocs segons, tan sols obrint i barrejant cada una de les ampolles que els componen.
Els còctels es venen refrigerats, i a l’hora de preparar-los tan sols cal obrir l’ampolla i abocar-la en un got. Ara bé, els tres cuiners premiats aquest any com els millors del món han preparat un codi QR en què expliquen consells de preparació. Tenen un preu de 9,90 euros (200 ml), i entre les dotze opcions que han preparat, n'hi ha que ja estan esgotades en vendes al Club del Gurmet; es tracta del Bloody Mary i la caipirinha.
Amb els còctels, els cuiners inauguren una nova línia de treball, en la qual descarten el menjar preparat, com van fer amb les capses de snacks, per la dificultat de la seva cuina, pensada per ser preparada i menjada. Una altra línia de treball del Disfrutar és l’assessorament a empreses relacionades amb la gastronomia.