Com ens vam conèixer
Misc Act. fa 0 min

Neus Rossell: “Fins que vaig conèixer el Jair havia tingut sempre relacions obertes”

La història d'amor dels presentadors d''El búnquer' de Catalunya Ràdio

2 min
Neus Rossell i Jair Domínguez, amb una ombra al llavi

Un bon dia el Peyu va trucar a la mestra i música Neus Rossell i li va proposar formar part del programa El búnquer de Catalunya Ràdio. Allà va ser on Rossell va conèixer Jair Domínguez. El seu amor, explica la mestra de Sils, es va coure a foc lent. “Ens vam fer molt amics, xerràvem molt i ens enteníem molt. Coincidíem en moltes coses, sobretot en la música i l’humor”, detalla. 

Cap a mitjans de gener del 2022 van començar a sortir junts. Per a Rossell, aquella va ser la seva primera experiència monògama. “Fins que vaig conèixer el Jair havia tingut sempre relacions obertes”, explica. La mestra sempre ha pensat que si el matrimoni tradicional abans durava tant era “perquè la gent també es moria abans”. “Veig normal que la gent se separi, les persones creixem i de vegades prenem camins diferents. I no passa res”, reflexiona. 

Una de les coses que més l'emprenyaven quan coneixia algú era que l’altra persona assumís que la seva relació havia de ser tancada. “Molts homes m’han dit: o monogàmia o res. Es veien amb més potestat que jo perquè socialment està acceptat. Jo sempre ho he viscut amb naturalitat: els meus pares ho sabien, també els havia dit que si algun dia m’agradava una noia no em suposaria cap problema”. Amb Jair Domínguez, diu, en van parlar des del principi. “Ell ja sabia què pensava jo. Va dir-me que li agradaria que la relació fos tancada i jo vaig decidir provar-ho. Tot i que les coses poden canviar, la veritat és que ara estic la mar de bé”, diu Rossell.

Rossell explica que a ella les relacions tancades sempre li han fet por perquè sentia “que li tallaven les ales, que no podia sentir tot el que podia sentir”. Ara diu que no sent la necessitat d’estar amb cap altra persona, i això l’ha sorprès i l’ha fet sentir tranquil·la. “Jo sempre comparo l’amor amb una ouera. Hi ha persones que ocupen l’espai de 12 ous, i altres que n’ocupen 7 o 8. A mi moltes vegades me’n faltaven. Ara tinc la sensació que l'ouera està plena i que no necessito més. No sé què pot passar d’aquí uns anys, però ara sento que el Jair és una persona molt completa”, diu. 

Sigui en una relació oberta o tancada, la mestra assegura que les claus per a un amor feliç són “la confiança i la sinceritat”. També els detalls petits. “El Jair i jo sempre ens deixem notetes per casa”, explica. Pel que fa a l’amor, Rossell el viu com fa amb la música. “Jo el que sento per la música és amor, i lliure i no possessiu. M’estimo la música i la sento ben endins, igual que l’amor”. 

stats