Fàcil i bo
Recepta per menjar amb les mans: bunyols de formatge parmesà
El cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palautordera, explica com preparar-los a casa
06/11/2023
1 min
El cuiner Oriol Sabé revela com fer uns bunyols senzills, que es preparen amb molta rapidesa, i que és una bona recomanació per als amants del formatge especialment.
Ingredients per a 4 persones
- 150 g de formatge parmesà
- 1 clara d'ou
- 1 cullerada sopera rasa de midó de blat de moro
- 2 figues
- Confitura de tomàquet
- Oli d’oliva suau
Elaboració
- Comenceu ratllant el formatge parmesà en un bol.
- Tot seguit, afegiu-hi una clara d’ou.
- Després el midó de blat. I remeneu-ho.
- Quan en teniu la massa feta, feu-ne boletes, de la mida que us agradi.
- Quan les tingueu fetes, les fregiu en una paella amb un oli prèviament calent.
- Han de quedar daurades.
- Un cop fregides, traieu-les de la paella.
- Emplateu-les juntament amb una cullerada de confitura de tomàquet i uns trossets de figa o qualsevol altra fruita de temporada. I ja estarà.
Bon profit!
Recepta enregistrada a l’Espai Cuina del Mercat de la Boqueria.