Fàcil i bo

Recepta per menjar amb les mans: bunyols de formatge parmesà

El cuiner Oriol Sabé, del restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palautordera, explica com preparar-los a casa

1 min

El cuiner Oriol Sabé revela com fer uns bunyols senzills, que es preparen amb molta rapidesa, i que és una bona recomanació per als amants del formatge especialment.

Ingredients per a 4 persones

  • 150 g de formatge parmesà
  • 1 clara d'ou
  • 1 cullerada sopera rasa de midó de blat de moro
  • 2 figues
  • Confitura de tomàquet
  • Oli d’oliva suau

Elaboració

  1. Comenceu ratllant el formatge parmesà en un bol.
  2. Tot seguit, afegiu-hi una clara d’ou.
  3. Després el midó de blat. I remeneu-ho.
  4. Quan en teniu la massa feta, feu-ne boletes, de la mida que us agradi.
  5. Quan les tingueu fetes, les fregiu en una paella amb un oli prèviament calent.
  6. Han de quedar daurades.
  7. Un cop fregides, traieu-les de la paella.
  8. Emplateu-les juntament amb una cullerada de confitura de tomàquet i uns trossets de figa o qualsevol altra fruita de temporada. I ja estarà.

Bon profit!

Recepta enregistrada a l’Espai Cuina del Mercat de la Boqueria.

stats